نام:حبیب الله
نام خانوادگی:مالکی قمی
نام پدر:حسن
تاریخ تولد:یکشنبه, 07 خرداد 1334
محل تولد:تهران
محل شهادت:تهران- دفتر حزب جمهوری
تاریخ شهادت:یکشنبه, 07 تیر 1360
محل تحصیل:دانشگاه تهران
رشته تحصیلی:عمران
مقطع تحصیلی:لیسانس
شغل:فرماندار ایرانشهر
شهید محمود تفويضيزواره
فرزند محمد جواد در بيست و ششمين روز از آذرماه سال 1326 در يك خانواده مذهبي در تهران ديده به جهان گشود. تحصيلات ابتدايي و متوسطه را در مدارس شهر تهران به پايان رساند و براي ادامه تحصيل وارد دانشگاه پلي تكنيك (اميركبير) شد. در سال 1349 در رشته مهندسي راه و ساختمان فارغالتحصيل گرديد و براي توسعه راههاي شهري و به ويژه روستايي به خدمت در بخش خصوصي مشغول شد.
با وجود اينكه رژيم پهلوي، به مناطق دور افتاده و محروم توجهي نميكرد، اما محمود تفويضي زواره با همه وجود و ارادهاي سرشار از توكل به خدا، خدمت به همنوعان را در پيش گرفت و با حضور در بخش خصوصي ضمن اشتغال به كار، خدمات قابل توجهي را ارائه نمود.
محمود از همان دوران جواني خود را در برابر مردم مسئول ميدانست. او با مشاهده وضع اسفناك مردم و تجملات دربار شاهي، از اين كه ظلم و جور بر مردم ايران غلبه كرده است بسيار اندوهگين بود. با ورود به دانشگاه و بازتر شدن فعاليتهاي اجتماعي و سياسي كه از ويژگيهاي دوران دانشجويي است، وي خيلي سريع با افكار انقلابي و اسلامي آشنا شد. با شعلهور شدن دامنه اعتراضات مردمي عليه ديكتاتوري پهلوي، وي نيز به صف مبارزان پيوست و با شركت در راهپيمايي ضد رژيم و پخش اعلاميههاي روحانيت مبارز به اقدامات حقطلبي و ظلم ستيزي قوت بخشيد.
بيشتر اوقات بدون توجه به محدوديتهايي كه رژيم ايجاد ميكرد در خيابانها بود و به امداد انقلابيون مشغول ميشد و در اين راه هيچ احساس خطري نميكرد و معتقد بود مسيري كه براي خداوند باشد، شكست در آن راه ندارد.
با پيروزي انقلاب اسلامي شهيد تفويضي زواره با توجه به سابقه درخشان و روحيه انقلابي كه داشت به خدمت در وزارت راه و ترابري درآمد و ابتدا استان مرزي خوزستان را براي انجام وظيفه انتخاب نمود. او در اين منطقه نقش مهمي در ارائه طرحهاي كارشناسي و توسعه عمران راههاي روستايي و شهري داشت.
خدمات بيشائبه وي موجب شد تا توجه مديران ارشد و مسئولان وزارت راه وترابري به او معطوف شود. با تشكيل كابينه شهيد رجايي و انتخاب شهيد موسي كلانتري به عنوان وزير راه و ترابري، در دي ماه سال 1358 شهيد كلانتري از تفويضي زوارهاي خواست براي همكاري بيشتر به تهران منتقل شود. با ورود به ساختمان وزارت راه و ترابري به سبب لياقت، تعهد و مديريتي كه داشت به عنوان معاونت امور استانهاي اين وزارتخانه منصوب گرديد و منشاء خدمات قابل توجهي شد و تا هنگام شهادت در اين سنگر براي توسعه و آباداني راههاي مواصلاتي كشور جانفشاني نمود.
او همچنين داراي روحيه تشكيلاتي بود و از اينرو با حزب جمهوري اسلامي كه شماري از بهترين ياران انقلاب در آن گرد هم آمده بودند، همكاري خود را آغاز كرد و با شركت در جلسات آن، در اين سنگر نيز مشغول خدمت شد. مهندس محمود تفويضي زواره سرانجام در هفتم تير سال 1360 در انفجار دفتر مركزي حزب جمهوري اسلامي به همراه وزير راه و ترابري و ديگر قربانيان اين فاجعه ضد بشري، شربت شهادت نوشيد و به ديار باقي شتافت.