شهید عبدالرحمن رفتاری

در صورتی که عکس، فیلم یا هرگونه محتوای دیگری در رابطه با شهید عبدالرحمن رفتاری در اختیار دارید، با استفاده از فرم زیر برای ما ارسال کنید تا در این صفحه قرار گیرد.

نام: عبدالرحمن 

نام خانوادگی: رفتاری

نام پدر: محمدحسین

نام مادر:رباب خانم

عموی شهیدمحمدرفتاری –

تحصيلات:اکابرقدیم ابتدایی.دوم نهضت.ششم شبانه قدیم

شغل(ها): کارمند شرکت واحد شهرداری تهران

تاريخ تولد: ۱۰-۱-۱۳۱۰ شمسی

تاريخ شهادت: ۱۵-۱۲-۱۳۶۶ شمسی

محل تولد: آذربایجان شرقی – مرند – مرند

محل شهادت: بمباران هوایی تهران

كيفيت شهادت: بمباران هوایی

محل دفن: بلوک: قطعه:۴۰ ردیف:۵۵ شماره مزار:۱۴ نام گلزار:بهشت زهرا شهر:تهران – تهران

کد ملی:۱۵۸۲۷۲۶۲۴۸

شماره شناسنامه:۸۵

نوع ایثار:شهيد

آخرین مدرک تحصیلی:پایان ا بتدائی

نحوه حادثه:موج انفجار و زخمی شدن براثر ترکش بمب

نوع دشمن:نیروهای عراقی

نــام :عبدالرحمن

نـام خـانوادگـی :رفتاری

نـام پـدر :محمدحسین

تـاریخ تـولـد :۱۳۱۰/۰۱/۱۰

مـحل تـولـد :مرند روستای میاب

سـن :56

دیـن و مـذهب :اسلام شیعه

وضـعیت تاهل :متاهل

شـغل :کارمند شرکت واحد

مـلّیـت :ایران

دسـته اعـزامـی :یگان ندا رد

تـحصیـلات :دوم نهضت

 

test

زندگینامه شهید عبدالرحمان رفتاری

شهيد عبدالرحمان رفتاري فرزند محمدحسين وربابه ، در سال ۱۳۱۰در روستاي مياب مرند ، از توابع آذربايجان شرقي ، ديده به جهان گشود . تحصيلا ت خود را تا دوم ابتدايي در زادگاهش ادامه داد اما به دليل تنگي معيشت درس را نيمه كاره رها كرد وبه مشاغل آزاد روي آورد . مدتي به كار كشاورزي پرداخت ، سپس كار در آجر پزي را ترجيح داد.او سال ها بعد با شركت در كلاس هاي پيكار با بي سوادي تحصيلاتش را تا در يافت مدرك ششم ابتدايي دنبال كرد. رفتاري در۱۳۳۵ با فاطمه صغري كامياب ازدواج كرد كه حاصل آن شش فرزند به نام هاي صديغه ، مرضيه ، راضيه ، سلمان ، داريوش ومنيژه است . وي تا پيش از مهاجرت به تهران به كار زراعت وباغ داري در زادگاهش مشغول بود وپس از آنكه به همراه خانواده به تهران آمد ، در ۱۰ مهر ۱۳۴۶ در شركت واحد اتوبوس راني تهران وحومه استخدام شد وبا سمت توزيع كننده بليت در قسمت امور خطوط به فعاليت پرداخت . از جمله فعاليت هاي مذهبي عبدالرحمان رفتاري شركت او در هيئت متوسلين به حضرت ابوالفضل العباس (ع) بود كه توسط ميابي هاي مقيم تهران تشكيل شده بود ودر تهران فعاليت داشت . وي درسالهاي اوج گيري مبارزات مردمي عليه رژيم پهلوي ستمشاهي در تظاهرات وراهپيماييها حضور داشت . در ۱۵ اسفند ۱۳۶۶ موشكي به خيابان دكتر قريب و در نزديكي محل كار رفتاري اصابت كرد كه بر اثر آن ، او وعده اي از مردم بيگناه به شهادت رسيدند . پيكرش ر ا در قطعه۴۰ رديف ۱۵ بهشت زهرا به خاك سپردند . فرزندان شهيد :مرضيه ديپلمه و خانه دار ، سلمان داراي فوق ديپلم برق و شاغل در آژانس هواپيمايي ، داريوش دندانپزشك و منيژه داراي فوق ديپلم علوم پزشكي و خانه دار است. هم اكنون خانواده شهيد در خيابان استاد معين ، خيابان پور شمس تهران سکونت دارند . پدر ومادر شهيد هم از دنيا رفته اند. گفتني آخر اينكه صديقه اولين فرزند شهيد نيز فوت كرده است .ومرحومه فاطمه صغري كامياب همسرشهيد سال گذشته از دنيارفته اند روحشان شاد.

منبع:كانون پايداري مجمع فرزندان شهيدشهرداري تهران

دهم فروردین ۱۳۱۰، درروستای میاب مرند تبریز چشم به جهان گشود. پدرش محمدحسین و مادرش،فاطمه صغری نام داشت. تا پایان ابتدایی درس خواند. کارمند شرکت واحدتهران بود. سال۱۳۳۷ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و چهار دختر شد. پانزدهم اسفند ۱۳۶۶، در مقابل بیمارستان امام خمینی بر اثر بمباران هوایی شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.منبع سایت گلزار شهدا

دهم فروردین ۱۳۱۰، درروستای میابتبریز چشم به جهان گشود. پدرش محمدحسین و مادرش،فاطمه صغری نام داشت. تا پایان ابتدایی درس خواند. راننده شرکت واحد بود. سال۱۳۳۷ ازدواج کرد و صاحب دو پسر و چهار دختر شد. پانزدهم اسفند ۱۳۶۶، در مقابل بیمارستان امام خمینی بر اثر بمباران هوایی شهید شد. مزار او در بهشت زهرای تهران واقع است.

زندگینامه شهید عبد الرحمن رفتاری میاب 

نویسنده: ابوالفضل روزی طلب ::: دوشنبه 94/5/19::: ساعت 12:11 عصر 

شهیدعبدالرحمن رفتاری میاب      شهید عبدالرحمان رفتاری

شهید عبدالرحمان رفتاری

 

 فرزند:محمدحسین

 

محل تولد:مرند - روستای میاب

 

 تاریخ تولد:1310

 

شهادت:1366/12/15


 

 

زندگینامه عبدالرحمان رفتاری میاب
 

از جمله فعالیت های مذهبی عبدالرحمان رفتاری شرکت او در هیئت متوسلین  به حضرت ابوالفضل عباس (ع) بود . 

شهید عبدالرحمان رفتاری فرزند حسین وربابه ، در سال 1310در روستای میاب مرند ، از توابع  آذربایجان شرقی ، دیده به جهان گشود . تحصیلا ت خود را تا دوم ابتدایی در زادگاهش  ادامه داد  اما به دلیل تنگی معیشت  درس را نیمه کاره رها کرد وبه مشاغل آزاد روی آورد . مدتی به کار کشاورزی پرداخت ، سپس کار در آجر پزی را ترجیح داد.او سال ها  بعد با شرکت در کلاس های پیکار با بی سوادی تحصیلاتش را تا در یافت مدرک ششم ابتدایی دنبال کرد. رفتاری در1335 با فاطمه صغری کامیاب ازدواج کرد که حاصل آن شش فرزند به نام های  صدیغه ، مرضیه ، راضیه ، سلمان ، داریوش ومنیژه است . وی تا پیش از مهاجرت  به تهران به کار زراعت وباغ داری در زادگاهش  مشغول بود وپس از آنکه به همراه  خانواده  به تهران  آمد ،  در 10 مهر 1346  در شرکت واحد اتوبوس رانی  تهران  وحومه  استخدام شد  وبا سمت توزیع کننده بلیت در قسمت امور خطوط به فعالیت  پرداخت . از جمله فعالیت های مذهبی عبدالرحمان رفتاری شرکت او در هیئت متوسلین  به حضرت ابوالفضل العباس (ع) بود که توسط میابی های مقیم  تهران تشکیل شده بود ودر تهران فعالیت داشت . وی درسالهای  اوج گیری مبارزات مردمی علیه رژیم پهلوی ستمشاهی  در تظاهرات  وراهپیماییها حضور داشت . در 15 اسفند 1366 موشکی به خیابان دکتر قریب و در نزدیکی محل کار رفتاری اصابت کرد  که بر اثر آن ، او وعده ای  از مردم  بیگناه  به شهادت  رسیدند . پیکرش ر ا در قطعه40 ردیف 15 بهشت زهرا به خاک سپردند . فرزندان شهید :مرضیه دیپلمه و خانه دار ، سلمان دارای فوق دیپلم برق و شاغل در آژانس هواپیمایی ، داریوش دندانپزشک و منیژه دارای فوق دیپلم علوم پزشکی و خانه دار است. هم اکنون خانواده شهید در خیابان استاد معین ، خیابان پور شمس تهران س***ت دارند . پدر ومادر شهید هم از دنیا رفته اند. گفتنی آخر اینکه صدیقه اولین فرزند شهید نیز فوت کرده است .ومرحومه فاطمه صغری کامیاب همسرشهید سال گذشته از دنیارفته اند روحشان شاد.

 

 

 

 

 

شهیدعبدالرحمان رفتاری

 

 

اَلسَّلامُ عَلي رَسوُلِ اللّهِ اَلسَّلامُ عَلي نَبِي اللّهِ اَلسَّلامُ عَلي مُحَمَّدِ بْنِ عَبْدِاللّهِ؛ اَلسَّلامُ عَلي اَهْلِ بَيْتِهِ الطّاهِرين اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ اَيُّهَا الشُّهَدآءُ الْمُؤْمِنُونَ؛ اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ يا اَهْلَ بَيْتِ الاْيمانِ وَ التَّوْحيدِ اَلسَّلامُ عَلَيْكُمْ يا اَنْصارَ دينِ اللّهِ وَ اَنْصارَ رَسُولِهِ عَلَيْهِ وَ الِهِ السَّلامُ سَلامٌ عَلَيْكُمْ بِما صَبَرْتُمْ فَنِعْمَ عُقْبَي الدّارِ اَشْهَدُ اَنَّ اللّهَ اخْتارَكُمْ لِدينِهِ وَ اصْطَفاكُمْ لِرَسُولِهِ؛ وَاَشْهَدُ اَنَّكُمْ قَدْ جاهَدْتُمْ فِي اللّهِ حَقَّ جِهادِهِ وَ ذَبَبْتُمْ عَنْ دينِ اللّهِ وَ عَنْ نَبِيِّهِ؛ وَ جُدْتُمْ بِاَنْفُسِكُمْ دُونَهُ وَاَشْهَدُ اَنَّكُم قُتِلْتُمْ عَلي مِنْهاجِ رَسُولِ اللّهِ؛ فَجَزاكُمُ اللّهُ عَنْ نَبِيِّهِ وَعَنِ الاِْسْلامِ وَ اَهْلِهِ اَفْضَلَ الْجَزآءِ وَ عَرَّفَنا وُجُوهَكُمْ في مَحَلِّ رِضْوانِهِ وَ مَوْضِعِ اِكْرامِهِ مَعَ النَّبِيّينَ وَ الصِّدّيقينَ وَ الشُّهَدآءِ وَ الصّالِحينَ وَ حَسُنَ اُولَّئِكَ رَفيقاً اَشْهَدُ اَنَّكُمْ حِزْبُ اللّهِ وَاَنَّ مَنْ حارَبَكُمْ فَقَدْ حارَبَ اللّهَ وَ اَنَّكُمْ لَمِنَ الْمُقَرَّبينَ الْفائِزينَ الَّذينَ هُمْ اَحْيآءٌ عِنْدَ رَبِّهِمْ يُرْزَقُونَ فَعَلي مَنْ قَتَلَكُمْ لَعْنَةُ اللّهِ وَ الْمَلاَّئِكَةِ و َالنّاسِ اَجْمَعينَ اَتَيْتُكُمْ يا اَهْلَ التَّوْحيدِ زائِراً وَبِحَقِّكُمْ عارِفاً وِبِزِيارَتِكُمْ اِلَي اللّهِ مُتَقَرِّباً وَ بِما سَبَقَ مِنْ شَريفِ الاْعْمالِ وَ مَرْضِي الاْفْعالِ عالِماً فَعَلَيْكُمْ سَلامُ اللّهِ وَ رَحْمَتُهُ وَ بَرَكاتُهُ وَ عَلي مَنْ قَتَلَكُمْ لَعْنَةُ اللّهِ وَ غَضَبُهُ وَ سَخَطُهُ اَللّهُمَّ انْفَعْني بِزِيارَتِهِمْ وَ ثَبِّتْني عَلي قَصْدِهِمْ وَ تَوَفَّني عَلي ما تَوَفَّيْتَهُمْ عَلَيْهِ وَ اجْمَعْ بَيْني وَ بَيْنَهُم في مُسْتَقَرِّ دارِ رَحْمَتِكَ اَشْهَدُ اَنَّكُمْ لَنا فَرَطٌ وَ نَحْنُ بِكُمْ لاحِقُونَ

سلام بر رسول خدا سلام بر پیامبر خدا سلام بر محمد بن عبداللّه سلام بر خاندان پاکش سلام بر شما ای شهیدان با ایمان سلام بر شما ای خاندان ایمان و توحید سلام بر شما ای یاران دین خدا و یاران رسول خدا - که بر او و آلش سلام باد - سلام بر شما بدان شکیبائی که کردید پس چه خوب است خانه سرانجام شما گواهی دهم که براستی خداوند شما را برای دین خود انتخاب فرمود و برگزیدتان برای رسول خود و گواهی دهم که شما در راه خدا جهاد کردید آن طور که باید و دفاع کردید از دین خدا و از پیغمبر خدا و جانبازی کردید در رکاب رسول خدا و گواهی دهم که شما بر همان راه رسول خدا کشته شدید پس خدای تان پاداش دهد از جانب پیامبرش و از دین اسلام و مسلمانان بهترین پاداش و بشناساند به ما صورت های شما را در جایگاه رضوان خود و موضع اکرامش همراه با پیمبران و راستگویان و شهیدان و صالحان و چه نیکو رفیقانی هستند آن ها گواهی دهم که شمائید حزب خدا و هر که با شما بجنگد مسلماً با خدا جنگ کرده و براستی شما از مقربان و رستگارانید که در پیشگاه پروردگارشان زنده اند و روزی می خورند پس لعنت خدا و فرشتگان و همه مردم بر آن که شما را کُشت آمده ام به نزد شما برای زیارت ای اهل توحید و به حق شما عارفم و بوسیله زیارت شما بسوی خدا تقرب جویم و بدان چه گذشته از اعمال شریف و کارهای پسندیده دانایم پس بر شما باد سلام خدا و رحمت و برکاتش و لعنت خدا و خشم غضبش بر آن کس که شما را کُشت خدایا سود ده مرا به زیارت شان و بر آن نیتی که آن ها داشتند مرا هم ثابت بدار و بمیرانم بر آن چه ایشان را بر آن میراندی و گرد آور میان من و ایشان در جایگاه خانه رحمتت گواهی دهم که شما بر ما سبقت گرفتید.
بهشت زهرا, , تهران, قطعه 40, ردیف 55, شماره 14
در حال بارگیری نقشه...
لطفاً خاطرات و دلنوشته های خود را برای درج در این صفحه در کادر زیر بنویسید

دلنوشته های قبلی:

جستجو در صفحات درگذشتگان