آلبوم تصاویر

یادکد کد یادها

مهدی علیمحمدی در چهارم فروردین سال ۱۳۰۳ در تهران به دنیا آمد. وارد سازمان رادیو تلویزیون ملی ایران شد و کار گویندگی و دوبلاژ را آغاز کرد
آثاری چون خانواده دکتر ارنست، دور دنیا در ۸۰ روز ، بچه‌های کوه تاراک، موش کوهستان ، واتو واتو، نویسندگان بزرگ جهان، ربکا، دوران مشقت ، نیک و نیکو، خانواده والتون ها ، خانواده بودن بروک و … از جمله آثاری است که این هنرمند فقید مدیریت دوبلاژ آن‌ها را بر عهده داشته است.
ایشان فارغ التحصیل هنرستان هنرپیشگی بوده و در سال ۱۳۳۴ مدرک کارشناسی خود را در رشته دراماتیک اخذ کردند

وی از شاگردان مرحوم عبدالحسین نوشین ، پایه گذار تئاتر نوین ایران بوده که پس از جدایی از تئاتر در سال ۱۳۳۰ به رادیو رفتند و در آنجا مشغول به کار شدند .

ایشان پس از سه سال گویندگی در برنامه های ادبی ، به اروپا رفتند و پس از بازگشت با " داستان شب " مجددا به برنامه های نمایشی بازگشتند
وی در سال ۱۳۴۰ نیز وارد تلویزیون شده و کار گویندگی و مدیریت دوبلاژ را آغاز کرد.

Untitled.jpg

مراسم تجلیل از مهدی علیمحمدی، دوبلور پیشکسوت

مراسم تجلیل از مهدی علیمحمدی، دوبلور پیشکسوت در۶ اسفند ۹۶ با حضور صداپیشگان، اهالی تئاتر و سینما در فرهنگ سرای «ارسباران» برگزار شده بود.

Untitled2.jpg

مهدی علیمحمدی، بهزاد فراهانی، منوچهر اسماعیلی، امیر نوری، نصراله مدقالچی، محسن رفیعی، پرویز ربیعی، حسین عرفانی، ابراهیم سرمکی، منوچهر والی‌زاده، ناصر ممدوح، انجوی شیرازی، محسن سلیمانی، هایده حائری، مرتضی جوهری، مریم معترف و سیامک اطلسی … از جمله هنرمندانی بودند که در این مراسم حضور داشتند.

 فراهانی: علیمحمدی را از قصه‌های شب در رادیو شناختم

بهزاد فراهانی ، بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع پیشکسوتان عرصه رادیو و دوبله، خاطرنشان کرد: علیمحمدی را از داستان‌های زن و زندگی، قصه‌های شب در رادیو شناختم.

Untitled3.jpg

او همیشه در قلب جوانان نفوذ داشت و بنیان‌های دیالوگ را به خوبی می‌شناخت. علیمحمدی همیشه سحرخیز، منظم، آراسته، خوش‌اخلاق و چنته پُر باری برای بهره‌مندی داشت. او به ما یاد داد صداسازی را در رادیو فراموش و به جای آن در انتقال مفهوم حسی به مخاطب تلاش کنیم و به بزرگان و مردم احترام بگذاریم.

مدقالچی: علیمحمدی مرا برای دوبله پسندید

Untitled4.jpg

نصراله مدقالچی، دوبلور پیشکسوت نیز از دیگر سخنران‌های مراسم بود که در سخنانی یادآور شد: هنرمند نمی‌میرد، موتزارت، شوپن و باخ نمردند، بلکه آن‌ها تبدیل به موسیقی شدند؛ چرا که هنرمند در جان و قلب مردم می‌ماند. روزی علیمحمدی در بانک مرا دید و صدای مرا برای دوبله پسندید و پیشنهاد کرد در این عرصه موفق می‌شوم و مرا به زنده یاد هوشنگ مرادی، علی کسمایی، علی زرندی و ژاله علو معرفی کرد. از آن زمان تا به امروز در عرصه رادیو و دوبله فعال هستم و همواره برای علیمحمدی آرزوی سلامتی و نشاط دارم.

منوچهر اسماعیلی: علیمحمدی با صدای مخملی خود دل‌ها را تسخیر کرد 

Untitled5.jpg

منوچهر اسماعیلی، دوبلور پیشکسوت نیز در ادامه مراسم، خاطرنشان کرد: آن زمان که تلویزیون نیامده بود و تنها مونس مردم رادیو بود علیمحمدی با صدای مخملی خود سر و گوش و دل‌ها را تسخیر کرده بود وکم کم که افتخار شاگردی او را پیداکردم، به من آموخت برای دوبله فیلم‌ها و سریال‌ها چگونه باید حرف بزنم. علیمحمدی برای من، چون فردوسی و حافظ است.

استاد مهدی علیمحمدی شامگاه چهارشنبه سیزدهم شهریورماه 1398، درسن ۹۵ سالگی چشم از جهان فروبست. روحش شاد و یاد و صدایش تا ابد ماندگار.

 

 

 

 

 

مراسم تجلیل از مهدی علیمحمدی، دوبلور پیشکسوت 

لطفاً خاطرات و دلنوشته های خود را برای درج در این صفحه در کادر زیر بنویسید

دلنوشته های قبلی:
بهشت زهرا, تهران, تهران, قطعه 88, ردیف 164, شماره 510
در حال بارگیری نقشه...

هدیه به عزیزان

جهت حمایت از مؤسسه خیریه مورد نظر روی تصویر آن کلیک فرمایید

4221594_856.png 1394-11-04_17-14-58.png 3f6379555150e57af450163be10a17d1.png 19_orig.png 1468930738_.png

جستجو در صفحات درگذشتگان