آلبوم تصاویر

یادکد کد یادها

باورم نیست که دیگر نشنوم آوای تو یا نبینم روی ماه و قامت رعنای تو 
سال ها سنگ صبورم بودی وهم صحبتم بی تو رنگ یاءس دارد منزل و ماوای تو روز است که دل تنگی های غروب را با بودن در کنار مزارش سپری می کنیم و در نهایت ناباوری 
باورمان شده که او را دیگر نمی بینیم و دیگر نیست و نمی آید. 
دیگر نباید منتظرش باشیم و دیگر آن شمع فروزان را در جمع خود نخواهیم دید 
اما طنین صدای دل نشین همچنان در گوش ها و مهربانی هایش در قلب ما و زیبایی چهره اش در یاد ما هست. 
خانه را همواره نوری اگر بود، رخسار تو بود ای چراغ دل ما از چه خاموش شدی بسیار سخت و طاقت فرساست که درباره انسانی سخن بگوئیم که او را در جمع خویش نداریم و امروز چند روز است که در سوگش به عزا نشسته ایم. 
عزیز از دست رفته مان حاج سیاوش سعادت - بزرگ خاندان ما - انسانی وارسته بود که بحق و صداقت کسی را از خود آزرده خاطر 
نکرد. همواره محور صلح و آشتی نزدیکان و دوستانش بود. 
شخصیتی صادق که در طول عمر ۸۶ ساله اش بجز راستی ،درستی صفای وجود و صداقت چیز دیگری در وجودش پیدا نمی شد. 
این وجود نازنین در سال ۱۳۱۵ در شهر کرمانشاه و در میان خانواده ای کامل فرهنگی و مطبوعاتی چشم به جهان هستی گشود و از آن جهت که فرزند پسر ارشد خانواده محسوب می گردید. از همان دوران کودکی در کنار پدر بزرگوارش زنده یاد شادروان فیض اله سعادت - مدیر روزنامه سعادت ایران و چاپ سعادت با عشق و اشتیاق فراوان به انجام امور مطبوعاتی و نشر و صنعت چاپ پرداخت و در این راه آنگونه به میدان آمد که تا آخرین روزهای حیاتش بر این فعالیت متمرکز بود و راه دیگری پیش نگرفت. 
او با مدیریت و پشتکار موسسه ای را که پدر و خاندانش بنیان نهاده بودند، پس از پدر اداره کرد و صنعت نوین چاپ را در کرمانشاه پایه ریزی نمود و در کارنامه کاریش علاوه بر چاپ اکثر روزنامه های آن زمان همچو خسروی ، خاک خسرو ، شاهد غرب ، شاه ایل به نشر و چاپ کتاب های بسیار کوشید که از آن جمله می توان از جزوه های انجمن سخن - کتاب شمس و طغری و سالنامه های آموزش و پرورش بخصوص سالنامه دبیرستان رازی کرمانشاه اشاره نمود. از این رو در سال های اخیر در جشنواره های صنعت چاپ و مطبوعات چندین بار بعنوان پیشکسوت نمونه صنعت چاپ و نشر در استان و در کشور معرفی و در این اواخر از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و کارشناسان مربوطه در جشنواره صنعت چاپ بعنوان چهره ماندگار و پیر عرصه چاپ و نشر و پدر چاپ ایران و کرمانشاه شناخته شد. 
مرحوم سیاوش سعادت در سال ۱۳۴۵ با سرکارخانم ثریا نجومی کارمند و مدرس آموزش و پرورش درکرمانشاه صبیه مرحوم سید عبدالحسین نجومی بود ازدواج نمود و ذکر این نکته ضروری است که همسر ایشان از اقوام نزدیک حضرت آیت ا... حاج مرتضی نجومی که از مفاخر و شخصیت های بی بدیل دینی، فرهنگی و هنری کرمانشاه و کشور محسوب می شوند و شهرت جهانی دارند، می باشند که این وصلت برای خاندان مطبوعاتی سعادت یک افتخار بزرگ بحساب می آید.

ثمره این ازدواج که نزدیک به ۵۷ سال تا پایان عمر این عزیز از دست رفته ادامه یافته ۳ فرزند پسر بنام های آقایان امیر حسین مدیریت چاپ امیر، امیر هوشنگ مدیریت چاپ سعادت( کارشناسان رسمی دادگستری در غرب کشور و رئیس اتحادیه چاپخانه داران استان کرمانشاه)، امیر پرویز مدیریت چاپ رضا و انتشارات آفتاب سعادت و سرکار خانم یگانه سعادت مدیریت انتشارات سعادت ایران میباشد.
در پایان این سخن، این خاندان و خانواده های وابسته بر خود فرض می دانند از همدلی، هم بستگی و ابراز لطف و محبت دوستان با این خاندان در طی روزهای گذشته پس از درگذشت زنده یاد سیاوش سعادت که با حضور خود در مراسم و مجالس یاد بود موجب تسلی خاطر باز ماندگان شدند و یا با ارسال پیام ابراز همدردی نمودند تشکر و سپاسگزاری نمایند. برای همه عزیزان توفیق مسئلت داریم

 

 

 

لطفاً خاطرات و دلنوشته های خود را برای درج در این صفحه در کادر زیر بنویسید

دلنوشته های قبلی:
باغ فردوس, کرمانشاه , کرمانشاه, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر, قطعه هنرمندان و مشاهیر
در حال بارگیری نقشه...
مسیریابی
بستن

هدیه به عزیزان

جهت حمایت از مؤسسه خیریه مورد نظر روی تصویر آن کلیک فرمایید

4221594_856.png 1394-11-04_17-14-58.png 3f6379555150e57af450163be10a17d1.png 19_orig.png 1468930738_.png

جستجو در صفحات درگذشتگان